Gopa PC

Opgradering af computer

Gratis analyse

Først finder jeg steder, hvor computeren kan opgraderes, så ydeevnen bliver maksimal – den del er gratis!

opgradering

Efter analysen tilbyder jeg jer en opgradering, hvor i ikke skal tænke på andet end at jeres computer snart er færdig!

Færdig

Jeg giver jer besked når computeren er opgraderet og klar til afhentning – Det er altså nemt!

Nemt og hurtigt!

Oplever du at din computer er blevet langsom, så er det nok tid til en opgradering. Jeg kan hjælpe dig uanset, hvad der skal opgraderes. Det kunne være et nyt bundkort, grafikkort, CPU, køler, strømforsyning, harddisk, RAM eller andet. Det kan også være at du skal bruge den nyeste version af Windows – så kan jeg også hjælpe. 

Når man vælger mig får man en gratis analyse af computeren, så jeg kan finde ud af, hvor man kunne opgradere. På den måde kan jeg give jer et tilbud på en opgradering, hvor man ikke får en computer tilbage, der overbelaster sig selv fuldstændig. Jeg arbejder effektivt og hårdt for at nå mine mål, så jeg kan leverer et færdig stykke arbejde i god tid!

Derudover får man 12 måneders garanti med i prisen, hvilket vil sige at jeg analysere og reparere/opgradere jeres computer gratis, hvis der inden for et år skulle ske noget med den.

Men hvorfor skal man helt præcist vælge mig? Læs mere om det herunder…

Hvorfor vælge Gopa PC?

Jeg har gennem hele mit liv været meget optaget af computer verdenen, hvilket har gjort det til min passion og hobby. Jeg ønsker at give ud af mine kompetencer og dermed opgradere computere for andre. Hvilket var grunden til at jeg startede Gopa PC.

Hvorfor vælge mig? Fordi jeg har…

– Mange års erfaring

– Stor passion for computere

– Dygtige og forsigtige hænder

og sidst men ikke mindst, er jeg flink og sød!

Nu har du en forståelse for, hvorfor jeg skal opgradere din computer – men hvis du stadig gerne vil hører lidt mere om mig, så klik på knappen herunder!

Opgradering af computer lavet af gopa

Skal jeg ordne det?

– så send en forespørgsel herunder!

Har du spørgsmål inden du sender en forespørgsel, så send en besked via kontaktsiden, der kan findes på knappen herunder.