Gopa PC

Om Gopa PC

Hvem er Gopa?

Mit navn er Gopakumar Janardanan og jeg er stifter af Gopa PC. Igennem mit liv har jeg altid haft en stor kærlighed til computere. Jeg har i mange år hjulpet venner, bekendte og mig selv med alt indenfor computer verdenen. Det har jeg bl.a. gjort ved at reparere og opgradere computere, så ødelagte eller måske langsomme computere kunne få et nyt liv. Det er nemlig det jeg stræber efter!

Mine hobby og passion har givet mig gode kompetencer, som jeg har følt skulle bringes frem i verdenen. De mange års erfaring jeg har indenfor området har ført mig hen til et punkt, hvor at hjælpe venner og bekendte ikke er nok for mig. Derfor har jeg startet Gopa PC – Jeg vil nemlig være din lokale PC mand! Alt hvad jeg foretager i virksomheden bliver gjort i eget hjem, nemlig min privatebolig midt i Thyregod, mellem Give og Brande. Så hvis du har problemer med din PC, måske ønsker den bliver hurtigere eller hvis du bare mangler en hurtig og god PC, så er jeg din mand!

Se hvad jeg tilbyder herunder…

Om Gopa der reparere computer
Reparation

Er din computer gået i stykker, så kan jeg finde problemet og reparere det for dig! Læs mere om reparation herunder...

Om Gopa der er igang med at opgradere
Opgradering

Er din computer blevet langsom, så er det nok tid til en opgradering. Det kan jeg hjælpe dig med! Læs mere herunder...

Om Gopa og hans produkter
Produkter

Jeg sælger brugte computere, der har fået et nyt liv gennem en opgradering! Et fuld fungerende setup til en skarp pris!

Kontakt mig

Hvis du ikke føler dig helt afklaret på hvem jeg er eller hvad jeg kan tilbyde dig, så er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til mig. Du kan kontakte mig via knappen herunder!